Thursday, February 10, 2011

seminggu bersamanya=)

. . . ha. . aku tahu aku xpatot citer all things kat blog aku neyh. . .  
. . . tapi blog ni memang aku create utk luahkan ape aku rase. . .lallala..
. . . korang nk bace ke x, ikut suke korang. . . 
. . . TIADA PAKSAAN. . . 
. . . klu korang nyampah nan blog aku neyh, jgn bukak. . . =p

. . .minggu lepas, aku stat baik nan dye. . .
. . .<actually da lame kenal & kekadang jumpa=p>. . .
. . .every nite bile aku balik keje,
. . .dye akan teman aku naik tangga sehingga aku sampai kat uma. . . 
. . .OMG!!! dye sangat sweet.... hahaha=p
. . .mule2 just cakap2 macam bese. . . 
. . .ntah macam mane leyh pulak tercakap hal itu . . . 
. . .stat dat nite. . . bermula lah kisah 'B' dan 'yayang'. . .
. . .hahahaha. . . mcm budak2. . . 
. . .we did not declare anythin. . . 
. . .aku pom saje jewp menggatal. . . .lallala=p
. . .well kami same2 single. .. .not in mood to have relations. . . kunun la...=p

. . .for that week, hati berbunga-bunga la. . . .
. . .tapi aku tau it just for a momeny jewp. . .
. . .bile dye da sampai  KL, sumthin happen. . . .
. . .aku memang da bajet sumer tuh. . . 
. . .so, aku stop calling or msg dye. . .
. . .last aku borak nan dye petang semalam. . . .

. . .aku ingat da end kisah kitorang. . . 
. . .but then, im shocked la. . . .
. . .pagi tadi dye call. .  . <agak takot utk aku jawab. . . haha>
. . .letak jewp fon kat tlinge, aku dengar sore dye. . . 
. . ."moning yayang~!!! da breakfes??" . . .
. . .OMG!!! hahaha. . . i have no words. . .
. . .actually, dye menunggu my mornim msg pag tadi..hahaha. . . .
. . .then borak cam bongok~!!!hahaha. . . .
. . .ishh~!!! klu la aku xbalik kampung, dye ajak g tgk wayang . . . =p
. . .. . .family first okeyh. . . . . .
. . .aku da rindu sangat at adek aku tuh. . . .

. . .okeyh, i should continue doin my eseimen. . .
. . .esok nk anta then balik kampung. . .
. . . . . .YAHOO!!!!!!. . . . . .


4 comments:

Chan said...

cantik kasot yang last tue eh
eh tue my pic lah
sepok kang
bukan nak citer sal i
majuk laju2 lah cmnie...:.

the chachers said...

alalala....
i godam2 fon then jumpa pix ni..
i tibai jewp la..ahaha..
most of my post bukan ade ckit2 pasal kam0o ker?
;-)

Chan said...

1 post jer sal i ...lallala
takpolah
btw cantik kan kaki i tu?:)

the chachers said...

sgt cantik..sbb tu i post..
tp keep it as secret..
hope xder sape tao tu kaki u..gagagaga