Wednesday, May 25, 2011

im shock~!!

mornim you'ollss..;p

sampai jewp ofis, teros on blog.. .rase macam nk menulis jewp ari ni tapi xtau nk menulis ape~!! huhu.. this mornim i realy2 SHOCKED! aku ade buka BLOG sumone..  baru jewp tahu bout blog dye. so, aku read from begining until end~! ade satu post neyh dye luahkan ape yg dye rase.. aku tau ade kaitan dengan aku..  aku tak bangga jadi penyebab itu .. agak sedih bile aku dikaitkan .. bukan nk salahkan sape2.. mungkin aku yang bersalah..sebab post tanpa berfikir prasaan pasangan dye...
the TRULY is aku tak tau diorang kapel coz dye cakap diorang just FRENS..
lagipun aku nan dye da lame kawan..yah!! memang cara kitorang macam tuh,,
btw im sorry...
hmm... dun knoe la nk cakap aper..whatever it is, aku doakan korang happy.. coz aku tahu that GURL sayang dye sangat2... ;)

readers, mesti korang xpham,kan?? xpe lah. biar aku sorang je paham... ;)

2 comments:

AC MIZAL said...

kau sorang je phm

cik chAcHers said...

ade org paham la...